Cupa Romaniei la Orientare se desfășoară în această primăvară in Comarnic

17 Apr 2018 20:50
Cupa Romaniei la Orientare se desfășoară în această primăvară in Comarnic
Cupa Romaniei la Orientare se desfășoară în această primăvară, in Comarnic. Este vorba despre ediția cu numărul 53, o ediție jubiliară, dedicată sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire. Evenimentul se va desfășura în perioada 26-28 Mai 2018 și reprezintă cea de-a II-a ediție a Cupei Orașului Comarnic și cea de-a XIV-a ediție a Cupei Gaudeamus.
Concursul este organizat de Clubul Sportiv Universitar UNEFS București, sub auspiciile Federației Române de Orientare, cu sprijinul Primăriei Orașului Comarnic și participarea clubului Sportiv Metropolitan București.
In cele trei zile de concurs se vor desfășura cumulat 3 etape ale Cupei României, 3 etape ale Cupei Gaudeamus, dar și Cupa Orașului Comarnic, un concurs dedicat începătorilor din acest oraș. Premiile competițiilor vor fi oferite de Federația Română de Orientare, C.S. UNEFS București și Primăria Orașului Comarnic.
Zona de concurs pentru Gaudeamus Cup, situată la poalele Muntelui Gurguiatu, este una superbă, care combină zonele complexe ce necesită multă concentrare cu zone foarte rapide unde viteza de alergare poate fi mare.
În Duminica Rusaliilor, pe 27 Mai, organizatorii și autoritățile locale din Comarnic vă invită pe dealul Ghioșești, la poalele Vârfului Pleșuva, la un mare picnic, să sărbătorim împreună ”100 de ani de la Marea Unire”, cu bucate tradiționale autohtone și un mic spectacol folcloric, la înălțime.
Detalii pot fi obținute de pe site-ul concursului: www.gaudeamuscup.ro iar pentru înscrieri și solicitări puteți accesa gaudeamus.orientare@gmail.com și bn.lucian.galateanu@gmail.com .


foto cu caracter ilustrativ: eMaramures

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000