Cupa Romaniei la Orientare se desfășoară în această primăvară in Comarnic

17 Apr 2018 20:50
Cupa Romaniei la Orientare se desfășoară în această primăvară in Comarnic
Cupa Romaniei la Orientare se desfășoară în această primăvară, in Comarnic. Este vorba despre ediția cu numărul 53, o ediție jubiliară, dedicată sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire. Evenimentul se va desfășura în perioada 26-28 Mai 2018 și reprezintă cea de-a II-a ediție a Cupei Orașului Comarnic și cea de-a XIV-a ediție a Cupei Gaudeamus.
Concursul este organizat de Clubul Sportiv Universitar UNEFS București, sub auspiciile Federației Române de Orientare, cu sprijinul Primăriei Orașului Comarnic și participarea clubului Sportiv Metropolitan București.
In cele trei zile de concurs se vor desfășura cumulat 3 etape ale Cupei României, 3 etape ale Cupei Gaudeamus, dar și Cupa Orașului Comarnic, un concurs dedicat începătorilor din acest oraș. Premiile competițiilor vor fi oferite de Federația Română de Orientare, C.S. UNEFS București și Primăria Orașului Comarnic.
Zona de concurs pentru Gaudeamus Cup, situată la poalele Muntelui Gurguiatu, este una superbă, care combină zonele complexe ce necesită multă concentrare cu zone foarte rapide unde viteza de alergare poate fi mare.
În Duminica Rusaliilor, pe 27 Mai, organizatorii și autoritățile locale din Comarnic vă invită pe dealul Ghioșești, la poalele Vârfului Pleșuva, la un mare picnic, să sărbătorim împreună ”100 de ani de la Marea Unire”, cu bucate tradiționale autohtone și un mic spectacol folcloric, la înălțime.
Detalii pot fi obținute de pe site-ul concursului: www.gaudeamuscup.ro iar pentru înscrieri și solicitări puteți accesa gaudeamus.orientare@gmail.com și bn.lucian.galateanu@gmail.com .


foto cu caracter ilustrativ: eMaramures

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923