Dan Helciug și trupa sa au făcut show la Ploiești (VIDEO)

15 Jul 2017 00:09
Vineri, 14 iulie, a debutat Festivalul Medieval "Ploiești Târg Domnesc". În prima seară a evenimentului au avut loc două concerte, primul susținut de trupa "Spitalul de Urgență" și al doilea susținut de trupa "Hara". Dan Helciug și trupa sa au fost pe placul ploieștenilor. În timpul concertului artistul a uimit publicul când s-a cățărat pe schela scenei.
În video-ul de mai sus puteți asculta fragmente din piesele trupei "Spitalul de Urgență": "Ori la bal, ori la spital", "Lăutarii", "Trăiască berea", dar și piese interpretate de trupă din repertoriul legendarei formatii Queen (We will rock you, I want to brake free).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000