(VIDEO ) PRIMĂRIA SINAIA: De 1 decembrie dăm startul la distracție. Maine se deschid cinci partii

29 Nov 2017 11:50
Cea mai cunoscuta statiune din Prahova se pregateste de 1 Decembrie. In fata Primariei din Sinaia a fost amplasat un steag imens. Surpriza este insa ca se deschide sezonul de schi. De maine, se va putea schia pe trei partii: Lăptici 1, Lăptici 2, Variantă, Valea Dorului 1 și Valea Dorului 2.
“ Sărbătoarea Națională îmi dă prilejul să vă urez tuturor La mulți ani și să vă doresc sănătate și succes în tot ceea ce vă propuneți. În avanpremieră, în această zi deosebită, mă bucur că avem pregătite pârtiile domeniului schiabil Sinaia, iar în data de 16 decembrie putem da adevăratul start al distracției odată cu deschiderea oficială a
sezonului de schi 2017 - 2018”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului.
De Ziua Națională a României, în față Primăriei Sinaia, vor avea loc festivitățile prilejuite de sărbătoarea zilei de 1 Decembrie. Astfel, de la ora 12.00, trupa Distinto va susține un concert urmat de o parada militară la care vor participa : Balalionul 21 Vânători de Munte Predeal – “General Leonard Mociulschi”, Centrul Montan de Jandarmi Sinaia, Isu Departamentul de Pompieri Sinaia, Colegiul Militar Breaza, Școala de Poliție Câmpina și oficiali. Aceștia se vor deplasa la Cimitirul Eroilor unde vor depune coroane de flori. Participanții vor primi stegulețe tricolore, cocarde și ceaiuri.
Tot cu același prilej la ora 11.00 la Centrul Cultural Carmen Sylva, va avea loc lansarea cărții “I. L. Caragiale și Sinaia – Antologie de studii și note” iar seara se va închea cu piesa de teatru “Fluturii sunt liberi” pusă în scenă de Cercetașii României-Sinaia împreună cu actorii
trupei Cuibul Artiștilor, de la ora 19.30 la Casino Sinaia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791