(VIDEO ) PRIMĂRIA SINAIA: De 1 decembrie dăm startul la distracție. Maine se deschid cinci partii

29 Nov 2017 11:50
Cea mai cunoscuta statiune din Prahova se pregateste de 1 Decembrie. In fata Primariei din Sinaia a fost amplasat un steag imens. Surpriza este insa ca se deschide sezonul de schi. De maine, se va putea schia pe trei partii: Lăptici 1, Lăptici 2, Variantă, Valea Dorului 1 și Valea Dorului 2.
" Sărbătoarea Națională îmi dă prilejul să vă urez tuturor La mulți ani și să vă doresc sănătate și succes în tot ceea ce vă propuneți. În avanpremieră, în această zi deosebită, mă bucur că avem pregătite pârtiile domeniului schiabil Sinaia, iar în data de 16 decembrie putem da adevăratul start al distracției odată cu deschiderea oficială a
sezonului de schi 2017 - 2018", a declarat Vlad Oprea, primarul orașului.
De Ziua Națională a României, în față Primăriei Sinaia, vor avea loc festivitățile prilejuite de sărbătoarea zilei de 1 Decembrie. Astfel, de la ora 12.00, trupa Distinto va susține un concert urmat de o parada militară la care vor participa : Balalionul 21 Vânători de Munte Predeal " "General Leonard Mociulschi", Centrul Montan de Jandarmi Sinaia, Isu Departamentul de Pompieri Sinaia, Colegiul Militar Breaza, Școala de Poliție Câmpina și oficiali. Aceștia se vor deplasa la Cimitirul Eroilor unde vor depune coroane de flori. Participanții vor primi stegulețe tricolore, cocarde și ceaiuri.
Tot cu același prilej la ora 11.00 la Centrul Cultural Carmen Sylva, va avea loc lansarea cărții "I. L. Caragiale și Sinaia " Antologie de studii și note" iar seara se va închea cu piesa de teatru "Fluturii sunt liberi" pusă în scenă de Cercetașii României-Sinaia împreună cu actorii
trupei Cuibul Artiștilor, de la ora 19.30 la Casino Sinaia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677