De Dragobete la Palat, un spectacol de unde copiii din Comarnic s-au intors cu 11 premii

03 Mar 2018 12:06
Copiii de 10 ai orasului Comarnic. Un grup de copii ai "Asociatiei Centrul Cultural Comarnic 2016", au plecat la Bucuresti, la un Festival-concurs intitulat "De Dragobete la Palat".
O parte din ei, sub indrumarea d-soarei Andreea Badiceanu, au concurat la sectiunea de dans cu 6 momente artistice si anume: Grupa mica (Vals vienez, Dans popular stilizat, Dans rusesc), iar Grupa mare ( Charleston, Rumba si Dans contemporan), iar alti cativa , indrumati de d-na Anghelache Mihaela la sectiunea Teatru cu "Trupa de pitici"- piesa "Soacra cu trei nurori", apoi sectiunea Teatru comic , cu Trupa "Klass" si sectiunea Poezie cu mezina trupei de numai 8 ani, Nicolaescu Maia.
" Desi concurenta a fost mare, ne-am intors acasa cu trei premii I si un premiu de excelenta la cele trei sectiuni de teatru si cu un premiu I, un premiu II, patru premii III si un premiu de excelenta pentru sectiunile de dans, astfel ca in Aula mare a Facultatii de Drept " Universitatea Bucuresti numele orasului nostru - COMARNIC " a putut fi auzit laudativ de 11 ori", a scris Anghelache Mihaela, bibliotecar.
Echipa prahova-news.ro le ureaza succes acestor copii de nota 10!
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167