De Dragobete la Palat, un spectacol de unde copiii din Comarnic s-au intors cu 11 premii

03 Mar 2018 12:06
Copiii de 10 ai orasului Comarnic. Un grup de copii ai "Asociatiei Centrul Cultural Comarnic 2016", au plecat la Bucuresti, la un Festival-concurs intitulat "De Dragobete la Palat".
O parte din ei, sub indrumarea d-soarei Andreea Badiceanu, au concurat la sectiunea de dans cu 6 momente artistice si anume: Grupa mica (Vals vienez, Dans popular stilizat, Dans rusesc), iar Grupa mare ( Charleston, Rumba si Dans contemporan), iar alti cativa , indrumati de d-na Anghelache Mihaela la sectiunea Teatru cu "Trupa de pitici"- piesa "Soacra cu trei nurori", apoi sectiunea Teatru comic , cu Trupa "Klass" si sectiunea Poezie cu mezina trupei de numai 8 ani, Nicolaescu Maia.
" Desi concurenta a fost mare, ne-am intors acasa cu trei premii I si un premiu de excelenta la cele trei sectiuni de teatru si cu un premiu I, un premiu II, patru premii III si un premiu de excelenta pentru sectiunile de dans, astfel ca in Aula mare a Facultatii de Drept " Universitatea Bucuresti numele orasului nostru - COMARNIC " a putut fi auzit laudativ de 11 ori", a scris Anghelache Mihaela, bibliotecar.
Echipa prahova-news.ro le ureaza succes acestor copii de nota 10!
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677