De Dragobete la Palat, un spectacol de unde copiii din Comarnic s-au intors cu 11 premii

03 Mar 2018 12:06
Copiii de 10 ai orasului Comarnic. Un grup de copii ai “Asociatiei Centrul Cultural Comarnic 2016”, au plecat la Bucuresti, la un Festival-concurs intitulat “De Dragobete la Palat”.
O parte din ei, sub indrumarea d-soarei Andreea Badiceanu, au concurat la sectiunea de dans cu 6 momente artistice si anume: Grupa mica (Vals vienez, Dans popular stilizat, Dans rusesc), iar Grupa mare ( Charleston, Rumba si Dans contemporan), iar alti cativa , indrumati de d-na Anghelache Mihaela la sectiunea Teatru cu “Trupa de pitici”- piesa “Soacra cu trei nurori”, apoi sectiunea Teatru comic , cu Trupa “Klass” si sectiunea Poezie cu mezina trupei de numai 8 ani, Nicolaescu Maia.
" Desi concurenta a fost mare, ne-am intors acasa cu trei premii I si un premiu de excelenta la cele trei sectiuni de teatru si cu un premiu I, un premiu II, patru premii III si un premiu de excelenta pentru sectiunile de dans, astfel ca in Aula mare a Facultatii de Drept – Universitatea Bucuresti numele orasului nostru - COMARNIC – a putut fi auzit laudativ de 11 ori", a scris Anghelache Mihaela, bibliotecar.
Echipa prahova-news.ro le ureaza succes acestor copii de nota 10!
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218