„De la Generație la Generație” - Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați

02 Dec 2017 11:46
„De la Generație la Generație” - Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați
Luna decembrie aduce, la Filarmonica “Paul Constantinescu”, seri magice și concerte de mare clasă. Astfel, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00, va invitam la Concertul Simfonic intitulat „De la Generație la Generație”.
Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene, de această dată împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați. Programul este un adevărat regal simfonic: „Anotimpurile” pentru vioară și orchestră de Antonio Vivaldi și Simfonia a III-a în Mi bemol major, „Eroica” de Ludwig van Beethoven.
Chiar dacă anul acesta a împlinit 80 de ani, maestrul Ilarion Ionescu - Galați, dirijor și director onorific al Filarmonicii “Paul Constantinescu”, uimește de fiecare dată prin energia cu care urcă pe scenă și dăruirea cu care abordează fiecare operă muzicală. Iubirea pentru vioară, pe care el însuși a studiat-o încă de mic, a împărtășit-o fiului său, Florin-Ionescu Galați, căruia i-a fost și prim profesor. Iar când primești de la tatăl tău nu doar lecția ci și talentul, atunci rețeta unei cariere de succes este garantată.
Avem, astfel, bucuria și onoarea de a-i avea pe scena Filarmonicii, alături de orchestra noastră simfonică, pe ambii artiști Ionescu-Galați, într-o călătorie de la barocul muzical venețian prin celebra lucrare “Anotimpurile” de Vivaldi, la clasicismul pur vienez prin “Eroica” lui Beethoven, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00.
Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar și 10 lei - elev și student.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365