"De la Generație la Generație" - Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați

02 Dec 2017 11:46
"De la Generație la Generație" - Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați
Luna decembrie aduce, la Filarmonica "Paul Constantinescu", seri magice și concerte de mare clasă. Astfel, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00, va invitam la Concertul Simfonic intitulat "De la Generație la Generație".
Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene, de această dată împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați. Programul este un adevărat regal simfonic: "Anotimpurile" pentru vioară și orchestră de Antonio Vivaldi și Simfonia a III-a în Mi bemol major, "Eroica" de Ludwig van Beethoven.
Chiar dacă anul acesta a împlinit 80 de ani, maestrul Ilarion Ionescu - Galați, dirijor și director onorific al Filarmonicii "Paul Constantinescu", uimește de fiecare dată prin energia cu care urcă pe scenă și dăruirea cu care abordează fiecare operă muzicală. Iubirea pentru vioară, pe care el însuși a studiat-o încă de mic, a împărtășit-o fiului său, Florin-Ionescu Galați, căruia i-a fost și prim profesor. Iar când primești de la tatăl tău nu doar lecția ci și talentul, atunci rețeta unei cariere de succes este garantată.
Avem, astfel, bucuria și onoarea de a-i avea pe scena Filarmonicii, alături de orchestra noastră simfonică, pe ambii artiști Ionescu-Galați, într-o călătorie de la barocul muzical venețian prin celebra lucrare "Anotimpurile" de Vivaldi, la clasicismul pur vienez prin "Eroica" lui Beethoven, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00.
Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât și la Casa de Bilete a Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploiești și la Agenția Teatrală, la prețuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar și 10 lei - elev și student.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677