„De la Generație la Generație” - Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați

02 Dec 2017 11:46
„De la Generație la Generație” - Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați
Luna decembrie aduce, la Filarmonica “Paul Constantinescu”, seri magice și concerte de mare clasă. Astfel, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00, va invitam la Concertul Simfonic intitulat „De la Generație la Generație”.
Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene, de această dată împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați. Programul este un adevărat regal simfonic: „Anotimpurile” pentru vioară și orchestră de Antonio Vivaldi și Simfonia a III-a în Mi bemol major, „Eroica” de Ludwig van Beethoven.
Chiar dacă anul acesta a împlinit 80 de ani, maestrul Ilarion Ionescu - Galați, dirijor și director onorific al Filarmonicii “Paul Constantinescu”, uimește de fiecare dată prin energia cu care urcă pe scenă și dăruirea cu care abordează fiecare operă muzicală. Iubirea pentru vioară, pe care el însuși a studiat-o încă de mic, a împărtășit-o fiului său, Florin-Ionescu Galați, căruia i-a fost și prim profesor. Iar când primești de la tatăl tău nu doar lecția ci și talentul, atunci rețeta unei cariere de succes este garantată.
Avem, astfel, bucuria și onoarea de a-i avea pe scena Filarmonicii, alături de orchestra noastră simfonică, pe ambii artiști Ionescu-Galați, într-o călătorie de la barocul muzical venețian prin celebra lucrare “Anotimpurile” de Vivaldi, la clasicismul pur vienez prin “Eroica” lui Beethoven, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00.
Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar și 10 lei - elev și student.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098