De miercuri seara il gasiti pe Mos Craciun la casuta lui de langa Palatul Adiministrativ din Ploiesti

10 Dec 2019 17:39
Centrul Județean de Cultură Prahova, care organizeaza impreuna cu Consiliul Judetean Prahova Targul de Craciun din centrul Ploiestiului, anunta ca incepând de mâine seară, Moş Crăciun vă aşteaptă la căsuța sa din parcul Palatului Administrativ din Ploieşti. Magia sărbătorilor de iarnă poate fi surprinsă şi păstrată ca amintire pentru totdeauna prin intermediul fotografiilor profesionale realizate de colaboratorii noştri de la #atelierulluimoşcrăciun.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8375 0.0016
USD Dolarul SUA 4.0949 0.0198
GBP Lira sterlina 5.3607 -0.0072
CHF Francul elvetian 4.4794 -0.0110
XAU Gramul de aur 271.0003 2.5291