De Valentine’s Day și Dragobete, CFR Calatori a pregătit Drag-Oferta pentru îndrăgostiți "Jumătate voi, jumătate noi!": 50 % reducere la cumpărarea a 2 bilete de tren

13 Feb 2020 12:26
De Valentine’s Day și Dragobete, CFR Calatori a pregătit Drag-Oferta pentru îndrăgostiți "Jumătate voi, jumătate noi!": 50 % reducere la cumpărarea a 2 bilete de tren
Comunicat de presa CFR Calatori: În luna iubirii, pentru zilele de 14 și 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta pentru îndrăgostiți "Jumătate voi, jumătate noi!", reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile și agențiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulație în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020 (click aici) la clasa I și clasa a II-a și nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, rugăm călătorii să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677