Delegatie din Ploiesti, in Grecia.

20 Oct 2017 10:42
Delegatie din Ploiesti, in Grecia.
Primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, desfășoară zilele acestea o vizită oficială în orașul grecesc Aspropyrgos, cu care municipiul nostru este înfrățit. Edilul ploieștean s-a întâlnit miercuri, 18 octombrie 2017, cu omologul său, Nikolaos I. Meletiou, la reuniune fiind prezenți și reprezentanți ai Primăriei municipiului Ploiești, Consiliului Local, Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Universității de Petrol - Gaze Ploiești, Uniunii Elene din România, precum și artiști ai Filarmonicii "Paul Constantinescu". Ieri a fost organizata o reuniunea științifică, care a avut loc la Sala de Ceremonii a Centrului Cultural al orașului Aspropyrgos, în scopul de a pune bazele unei cooperări în toate problemele de interes comun. Totodată, se dorește și un schimb de experiență și o bună cooperare în vederea eficientizării atragerii finanțării europene pe diferite proiecte ale celor două orașe. Vineri, delegația ploieșteană va participa la o întâlnire cu comunitatea locală de afaceri pe tema "Formarea căilor de cooperare în afaceri între firmele din Aspropyrgos, din prefectura Attica și din Ploiești din prefectura Prahova", în vederea dezvoltării oportunităților de investiții, precum și a relațiilor economice și comerciale între cele două orașe. Totodată, delegația universității ploieștene va face o vizită la Rafinăria Ellinika Petrelaia- Vardinoiannis din Aspropyrgos.
Reamintim că, în primăvara anului 2016, municipiul Ploiești s-a înfrățit cu orașul Aspropyrgos, parteneriatul de colaborare dintre cele două administrații publice având la bază specificul industrial, convingeri și idealuri europene comune, precum și o importantă comunitate de români în orașul Aspropyrgos, unde copiii românilor urmează cursuri în limba maternă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677