Depistat de două ori, în aceeași noapte și de același echipaj de poliție, conducând sub influența alcoolului

24 Aug 2017 18:01
Depistat de două ori, în aceeași noapte și de același echipaj de poliție, conducând sub influența alcoolului
Miercuri seara, în jurul orei 23.45, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte a depistat un bucureștean, în vârstă de 40 de ani, care circula cu autoturismul prin localitate, deși se afla sub influența alcoolului.
Urmare a faptului că etilotestul a indicat valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, fiindu-i reținut permisul, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice. Celui în cauză, i-a fost adus la cunoștință acest fapt, eliberându-i-se o dovadă scrisă în acest sens.
Exact o oră mai târziu, același echipaj de poliție a reperat în trafic autoturismul condus de aceeași persoană.
De această dată, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul de către o persoană care are suspendat acest drept.

Sursa foto: www.livearad.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476