Deputatii PMP au votat majorarea alocatiilor pentru copii. De ce a fost respins proiectul

20 Sep 2017 11:56
Deputatii PMP au votat ieri proiectul prin care alocatiile copiilor ar fi fost majorate la 200 de lei. Proiectul a fost respins.
"Am votat ieri, împreună cu colegii deputați ai PMP, majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei. Din păcate, o majoritate ad-hoc, constituită de PSD, ALDE și USR a respins proiectul. De la deputații puterii nu avem așteptări. Ei sunt executanții orbi ai ordinelor politice ale unor guvernanți care preferă să cheltuiască banii românilor pe pensii speciale uriașe, în loc să aloce bani pentru viitorul copiilor noștri (ceea ce înseamnă investiție în societate, nu pomană socială). În schimb, speram că deputații USR vor înțelege firescul și necesitatea majorării alocațiilor. Ne-am înșelat. Încă o dată, USR se arată a fi o construcție politică fără cap și fără coadă, fără coerență, ai cărei parlamentari se transformă, pe zi ce trece, în masa de manevră a puterii", a declarat deputatul PMP, Catalina Bozianu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476