Deputatii PMP au votat majorarea alocatiilor pentru copii. De ce a fost respins proiectul

20 Sep 2017 11:56
Deputatii PMP au votat ieri proiectul prin care alocatiile copiilor ar fi fost majorate la 200 de lei. Proiectul a fost respins.
"Am votat ieri, împreună cu colegii deputați ai PMP, majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei. Din păcate, o majoritate ad-hoc, constituită de PSD, ALDE și USR a respins proiectul. De la deputații puterii nu avem așteptări. Ei sunt executanții orbi ai ordinelor politice ale unor guvernanți care preferă să cheltuiască banii românilor pe pensii speciale uriașe, în loc să aloce bani pentru viitorul copiilor noștri (ceea ce înseamnă investiție în societate, nu pomană socială). În schimb, speram că deputații USR vor înțelege firescul și necesitatea majorării alocațiilor. Ne-am înșelat. Încă o dată, USR se arată a fi o construcție politică fără cap și fără coadă, fără coerență, ai cărei parlamentari se transformă, pe zi ce trece, în masa de manevră a puterii", a declarat deputatul PMP, Catalina Bozianu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677