Deputatul Bozianu: politica de opoziție a Partidului Mișcarea Populară, bazată pe acțiune coerentă, fundamentată, și nu pe spectacol ieftin, a obținut o mare victorie

07 Nov 2018 09:11
Deputatul Bozianu: politica de opoziție a Partidului Mișcarea Populară, bazată pe acțiune coerentă, fundamentată, și nu pe spectacol ieftin, a obținut o mare victorie
Printr-o postare facuta pe Facebook, deputatul prahovean anunta ca "politica de opoziție a Partidului Mișcarea Populară, bazată pe acțiune coerentă, fundamentată, și nu pe spectacol ieftin, a obținut o mare victorie".
"Astăzi, politica de opoziție a Partidului Mișcarea Populară, bazată pe acțiune coerentă, fundamentată, și nu pe spectacol ieftin, a obținut o mare victorie: Curtea Constituțională a României a declarat neconstituțional proiectul de Cod Administrativ promovat de guvernarea Dragnea-Dăncilă. În luna iulie, noi, parlamentarii PMP, am inițiat procedura de contestare a acestui Cod pe două direcții principale: impunerea de facto a limbii maghiare ca a doua limbă oficială a statului român și instituirea pensiilor speciale ale aleșilor locali, care creează o nouă categorie de privilegiați pe banii românilor. Am fost sprijiniți în demersul nostru de colegii de la USR și de trei parlamentari PNL, cărora le mulțumim pentru consecvență. Știm că o asemenea contestație este de natură să nemulțumească inclusiv o bună parte a aleșilor noștri locali, dar avem convingerea că opoziția autentică înseamnă să împiedicăm intrarea în vigoare a unei legi nedrepte, discriminatorii și, prin urmare, neconstituționale, indiferent de beneficiarii ei. Avem mai mult de câștigat și cetățenii, și noi, dintr-o opoziție onestă și fermă, decât din compromisuri mărunte care nu fac decât să întărească partidul de guvernământ", a scris Bozianu.

foto: Facebook/Cătălina Bozianu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677