Deputatul Catalina Bozianu a fost SUA: am avut onoarea să întâlnesc sute de români care, deși trăiesc departe de țară, sunt cu sufletul alături de ea

28 Jan 2019 16:04
Deputatul prahovean a fost, zilele trecute, intr-o delegatie in SUA. Parlamentarul a povestit pe Facebook exeperienta din America.
"Un sfârșit de săptămână plin de căldură sufletească, alături de românii din Florida, sub semnul Centenarului și al Unirii lui Cuza. Am petrecut și am simțit românește, am jucat hora pe muzica cântată de Adriana Antoni și de Adi Balint și am vorbit despre cele bune și despre cele mai puțin bune de-acasă. Nu am ținut discursuri politice, am vorbit omenește și am ajutat la servirea mâncării, așa cum se obișnuiește la întrunirile sărbătorești ale românilor din America.
Mă bucur că am avut onoarea să întâlnesc sute de români care, deși trăiesc departe de țară, sunt cu sufletul alături de ea. Le pasă de România, o iubesc și o vor la fel de puternică, de bogată și de civilizată precum o vrem noi, cei care am rămas acasă. Cred că noi, cei de-acasă, avem multe de învățat de la românii din Florida atât în ceea ce privește munca, succesul personal, cât și în ceea ce privește modul în care trebuie să funcționeze societatea românească.
Îi mulțumesc colegului nostru Sorin Roiban, președintele Partidului Mișcarea Populară-SUA și președintele Organizației Românilor Republicani, pentru invitația de a participa la această sărbătoare minunată și îl felicit pentru modul exemplar în care a consolidat comunitatea românească din Florida", a scris Bozianu.
foto Catalina Bozianu/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677