Deputatul Cătălina Bozianu: am decis că nu putem susține o inițiativă insuficient documentată

11 May 2020 15:13
Deputatul Cătălina Bozianu: am decis că nu putem susține o inițiativă insuficient documentată
Printr-o postare făcută pe Facebook, președintele PMp Prahova, Cătălina Bozianu explică de ce *noi, cei de la PMP-Prahova, am decis că nu putem susține o inițiativă insuficient documentată*.
*Colegii mei consilieri locali ai PMP la Ploiești, Claudia Sălceanu și Bogdan Hodorog, s-au abținut, ieri, la votul din Consiliu privind eșalonarea datoriei companiei Telekom către municipalitate. Subiectul este simplu: primăria a câștigat procesul cu compania de telefonie și este obligată, prin hotărâre judecătorească definitivă, la plata a aproximativ 80 de milioane de lei (dintre care aproape 36 de milioane, datorie principală, iar diferența - penalități) reprezentând contribuții neachitate la bugetul local. Dacă subiectul este simplu, decizia de eșalonare ar fi trebuit să fie una mult mai bine analizată. Cu o grabă suspectă, primarul Dobre a convocat o ședință-fulger a Consiliului local, cerându-le consilierilor să voteze un proiect de hotărâre prin care întreaga sumă rezultată din penalitățile de întârziere (aproximativ 44 de milioane de lei) să fie eșalonată pe o perioadă de 24 de luni.
În condițiile în care finanțele municipalității sunt la pământ, în condițiile în care băncile care au creditat Primăria Ploiești nu-i arată prea multă îngăduință la plata ratelor (chiar în criza generată de pandemie!), noi, cei de la PMP-Prahova am decis că nu putem susține o inițiativă insuficient documentată, care se poate dovedi prea generoasă cu o mare companie și prea puțin generoasă cu ploieștenii cărora primăria le este datoare cu investiții publice în vreme de criză*, a scris Bozianu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342