Deputatul Catalina Bozianu invita primarii sa trimita propuneri pentru amendamente la Bugetul de Stat pe 2019

06 Dec 2018 11:03
Deputatul Catalina Bozianu invita primarii sa trimita propuneri pentru amendamente la Bugetul de Stat pe 2019
Deputatul prahovean Catalin Bozianu a invitat primarii prahoveni, indiferent de culoarea lor politică, să trimită propunerile dânșilor pentru amendamente la Bugetul de stat pe anul 2019.
Bozianu considera ca principala îndatorire pe care o are este să reprezinte și să susțină cu prioritate interesele cetățenilor din toate localitățile județului, indiferent de culoarea politică a primarilor aleși în aceste localități.
"Am convingerea fermă că noi, oamenii în care prahovenii au investit încredere, trebuie să lăsăm deoparte partizanatul politic și să ne unim forțele, capacitatea de muncă și priceperea pentru a realiza, împreună, proiectele menite să dezvolte județul nostru, orașele și satele noastre. În campania electorală din anul 2016, m-am angajat în fața oamenilor să promovez în Parlament orice demers de natură să contribuie la dezvoltarea Prahovei, fără să țin cont de culoarea politică a primarului. Îmi respect angajamentul", scrie Bozianu.
Propunerile primarilor pot fi trimise pe adresa de email deputatbozianucatalina@gmail.com, până miercuri, 11 decembrie 2018, "astfel încât să le susțin ca amendamente la proiectul de Lege a bugetului de stat pe anul 2019, care va intra în dezbaterea Parlamentului în a doua jumătate a lunii decembrie", mai arata deputatul PMP, intr-o postare pe Facebook.
"De asemenea, ca deputat, am posbilitatea de a susține punctele de vedere și proiectele pe care le aveți în vedere pentru comunitățile dumneavoastră, ori pot să le cer miniștrilor, pe cale oficială, să răspundă problemelor pe care le ridică situația din orașele și comunele Prahovei. Vă invit de aceea, să-mi trimiteți problemele dvs. pentru a le transforma în întrebări și în interpelări adresate membrilor guvernului. Această invitație are caracter permanent.
Vă asigur că, pe toată durata mandatului meu de 4 ani, veți avea în mine un partener, și nu un adversar politic. Ca om de administrație publică (viceprimar al Municipiului Ploiești în perioada 2008-2012, apoi consilier local și județean), cunosc și înțeleg foarte bine greutățile cu care vă confruntați. Puteți conta, de aceea, pe sprijinul meu", scrie Catalina Bozianu.
FOTO: CĂTĂLINA BOZIANU/FACEBOOK

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677