Deputatul Catalina Bozianu: "Le mulțumesc colegilor din organizația PMP-Prahova și din conducerea națională a PMP pentru onoarea de a deschide lista de candidați pentru un nou mandat de deputat

16 Oct 2020 20:37
Deputatul Catalina Bozianu: "Le mulțumesc colegilor din organizația PMP-Prahova și din conducerea națională a PMP pentru onoarea de a deschide lista de candidați pentru un nou mandat de deputat
Deputatul Catalina Bozianu deschide lista de candidați pentru un nou mandat.

"Le mulțumesc colegilor din organizația PMP-Prahova și din conducerea națională a Partidului Mișcarea Populară pentru onoarea de a deschide lista de candidați pentru un nou mandat de deputat.
Venim în fața dumneavoastră cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile în care trăiesc. Eu sunt și rămân un om dedicat mai ales administrației publice locale, rezolvării cu prioritate a problemelor cu care se confruntă oamenii acasă. Adică în comună, în oraș, în județ. De asemenea, pentru Senat, lista este deschisă de colegul nostru, Ioan Pițigoi, viceprimar în funcție al Municipiului Câmpina, unul dintre cei mai buni administratori pe care îi are județul la ora actuală. Pe listele noastre găsiți oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă: pe doamnele Mihaela Vlăsceanu de la Măneciu, un om implicat, care a făcut mult bine semenilor săi din comună, și Alexandra Bran de la Breaza, unul dintre tinerii cei mai de perspectivă din politica prahoveană, precum și pe domnii Cristian Goidan de la Drăgănești, Tudor Macovei de la Iordăcheanu sau Auraș Sălceanu de la Valea Călugărească.
Suntem oameni ca tine, care țin cu tine. Îți ascultăm vocea și vom fi vocea ta la București", a transmis pe contul sau oficial de facebook deputatul Catalina Bozianu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677