Deputatul Cătălina Bozianu, mesaj pentru prahoveni

04 Dec 2020 09:42
Deputatul  Cătălina Bozianu, mesaj pentru prahoveni
La comanda PMP Organizatia Prahova/CUI MF: 11200012
Înainte de alegeri, deputatul Cătălina Bozianu a transmis un mesaj prahovenilor pe care îl redăm integral:
”Dragi prieteni ploieșteni,
În ultima lună, echipa noastră, a PMP-Prahova, a stat de vorbă cu mii de oameni din tot județul. O mare parte dintre ei, din Ploiești. Le-am auzit și le înțelegem îngrijorarea pentru felul în care va arăta viitorul: pentru siguranța locului de muncă, pentru calitatea educației copiilor, pentru calitatea actului medical, în prezent, dezastruoasă din cauza unui sistem incompetent și corupt.
Le-am auzit și le înțelegem revolta pe nedreptățile din societate, accentuate de modul în care autoritățile gestionează pandemia: pensiile speciale ale demnitarilor, dezavantajele create producătorilor și comercianților români în raport cu marile rețele de hypermarket-uri, măsurile disproporționate împotriva manifestărilor religioase și, nu în ultimul rând, modul în care comunică guvernanții cu românii, tratându-i ca pe simple date statistice, și nu ca pe oameni cu suferințe și aspirații legitime.
Le înțelegem lehamitea multora dintre ei față de politică și față de politicieni și o considerăm pe deplin justificată. Știm că gradul mare de absenteism anunțat pentru duminică este cauzat mai mult de această lehamite decât de teama de infectare cu virusul Covid.
Totuși, pentru a da României o șansă la un viitor mai bun, vă invit să învingem lehamitea, neîncrederea și teama și, duminică, să ieșim la vot.
Vă invit, dragi prieteni ploieșteni, să alegeți echipa noastră, a PMP-Prahova. O echipă formată din oameni ca voi, care vă ascultă și care vă prețuiesc cu adevărat, care sunt mereu alături de voi, pentru că nu uită niciodată că funcția publică pe care o ocupă este o slujbă temporară, în care au fost angajați de miile de oameni care au încredere în ei.
Vă invit să alegeți poziția 1 de pe buletinele de vot, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat.
Pentru că suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine.
Pentru că, împreună, putem mișca România către un viitor mai bun”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767