Deputatul Catalina Bozianu, presedinte PMP-Prahova, transmite patru avertismente pentru PNL-Ploiești: vă scufundați tot mai mult în minciună și manipulare, pe model PSD

01 Jul 2020 16:38
COMUNICAT DE PRESĂ
Partidul Mișcarea Populară-Prahova constată că PNL își continuă jocul politicianist de imagine la nivelul municipiului Ploiești, pretinzând că există o "majoritate toxică" la nivelul Consiliului local, formată din toate celelalte partide (PMP, PSD și ALDE).

Prin această atitudine, PNL dovedește că, în relația cu ploieștenii, nu este cu nimic diferit de PSD " aruncarea dezastrului de la nivelul primăriei pe spinarea altora, atunci când se apropie alegerile. Le transmitem celor de la PNL-Ploiești următoarele:

1. Asumați-vă eșecurile celor patru ani în care primăria a fost condusă de un om al vostru!
2. Încetați să le insultați inteligența ploieștenilor cu minciuni și manipulări ieftine. Oamenii știu foarte bine că, atât voi, cât și PSD, sunteți responsabili de situația catastrofală a Ploieștiului! Pentru că, din 2012 încoace, doar voi și PSD ați avut primari în orașul acesta.
3. Atunci când vorbiți de "majorități toxice" la nivelul Consiliului local, dacă ați avea un minimum de bun-simț, ar trebui să vă crape obrazul de rușine la gândul că propriul vostru candidat la primărie din acest an " Andrei Volosevici " a fost membru, între 2016 și 2020, al unuia dintre partidele pe care le acuzați de "toxicitate" (ALDE).
4. Echipa Partidului Mișcarea Populară refuză să intre în jocul vostru politicianist. Spre deosebire de voi și de PSD, care folosiți doar manipulările și la minciunile, noi ne vom prezenta în fața oamenilor din Ploiești cu soluții realiste la problemele lor concrete și cu un candidat la primărie " Dragoș Rădulescu " educat, competent, curat și sincer.


CĂTĂLINA BOZIANU, DRAGOȘ RĂDULESCU,

Președintele Secretar general al

PMP-PRAHOVA PMP-PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677