Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, alături de câțiva colegi de patid, a făcut parte din delegația conducerii naționale a Partidului Mișcarea Populară care l-a însoțit pe președintele Băsescu în Basarabia (FOTO)

09 Oct 2017 16:35
În acest sfârșit de săptămână, am avut onoarea de a fi în delegația conducerii naționale a Partidului Mișcarea Populară care l-a însoțit pe președintele Băsescu în Basarabia. Timp de două zile, împreună și cu colegii mei din PMP-Prahova, Ionuț Pițigoi, Bogdan Hodorog și Mircea Radu, am luat contact nemijlocit cu realitățile, cu speranțele și cu nevoile fraților noștri de peste Prut. Chișinău-Soroca-Ialoveni-Costești a fost traseul străbătut de echipa noastră, umăr la umăr cu partenerii noștri din Partidul Unității Naționale (PUN), formațiune al cărei președinte de onoare este nimeni altul decât Traian Băsescu. Ne-am întâlnit cu oameni obișnuiți ale căror inimi bat românește și care visează la ziua în care se vor uni cu patria-mamă.
Am văzut credință în acest ideal național pe care ni l-am asumat și noi, cei din PMP, ca proiect de țară. Am văzut speranță că el se va îndeplini cât mai repede. Am văzut oameni care, chiar dacă țara lor nu a atins nivelul de dezvoltare de dincoace de Prut, se străduiesc să pună în valoare ceea ce Basarabia are mai bun: produse, tradiții, locuri. Îndrăznesc să spun chiar că avem de învățat de la frații basarabeni în această privință. Ei au o Zi Națională a Vinului pe care o celebrează în această perioadă și pentru promovarea căreia s-au deplasat la Chișinău câteva zeci de jurnaliști din țările vest-europene.
De pe partea politică, știrile cele mai importante le-a dat deja președintele Băsescu. Eu mă rezum la a spune că vizita delegației PMP dincolo de Prut are darul de a ne face să ne simțim parte a unui mare proiect, pentru realizarea căruia merită să muncim și să ne batem: unirea Basarabiei cu Țara.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677