Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, alături de câțiva colegi de patid, a făcut parte din delegația conducerii naționale a Partidului Mișcarea Populară care l-a însoțit pe președintele Băsescu în Basarabia (FOTO)

09 Oct 2017 16:35
În acest sfârșit de săptămână, am avut onoarea de a fi în delegația conducerii naționale a Partidului Mișcarea Populară care l-a însoțit pe președintele Băsescu în Basarabia. Timp de două zile, împreună și cu colegii mei din PMP-Prahova, Ionuț Pițigoi, Bogdan Hodorog și Mircea Radu, am luat contact nemijlocit cu realitățile, cu speranțele și cu nevoile fraților noștri de peste Prut. Chișinău-Soroca-Ialoveni-Costești a fost traseul străbătut de echipa noastră, umăr la umăr cu partenerii noștri din Partidul Unității Naționale (PUN), formațiune al cărei președinte de onoare este nimeni altul decât Traian Băsescu. Ne-am întâlnit cu oameni obișnuiți ale căror inimi bat românește și care visează la ziua în care se vor uni cu patria-mamă.
Am văzut credință în acest ideal național pe care ni l-am asumat și noi, cei din PMP, ca proiect de țară. Am văzut speranță că el se va îndeplini cât mai repede. Am văzut oameni care, chiar dacă țara lor nu a atins nivelul de dezvoltare de dincoace de Prut, se străduiesc să pună în valoare ceea ce Basarabia are mai bun: produse, tradiții, locuri. Îndrăznesc să spun chiar că avem de învățat de la frații basarabeni în această privință. Ei au o Zi Națională a Vinului pe care o celebrează în această perioadă și pentru promovarea căreia s-au deplasat la Chișinău câteva zeci de jurnaliști din țările vest-europene.
De pe partea politică, știrile cele mai importante le-a dat deja președintele Băsescu. Eu mă rezum la a spune că vizita delegației PMP dincolo de Prut are darul de a ne face să ne simțim parte a unui mare proiect, pentru realizarea căruia merită să muncim și să ne batem: unirea Basarabiei cu Țara.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092