Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, alături de câțiva colegi de patid, a făcut parte din delegația conducerii naționale a Partidului Mișcarea Populară care l-a însoțit pe președintele Băsescu în Basarabia (FOTO)

09 Oct 2017 16:35
În acest sfârșit de săptămână, am avut onoarea de a fi în delegația conducerii naționale a Partidului Mișcarea Populară care l-a însoțit pe președintele Băsescu în Basarabia. Timp de două zile, împreună și cu colegii mei din PMP-Prahova, Ionuț Pițigoi, Bogdan Hodorog și Mircea Radu, am luat contact nemijlocit cu realitățile, cu speranțele și cu nevoile fraților noștri de peste Prut. Chișinău-Soroca-Ialoveni-Costești a fost traseul străbătut de echipa noastră, umăr la umăr cu partenerii noștri din Partidul Unității Naționale (PUN), formațiune al cărei președinte de onoare este nimeni altul decât Traian Băsescu. Ne-am întâlnit cu oameni obișnuiți ale căror inimi bat românește și care visează la ziua în care se vor uni cu patria-mamă.
Am văzut credință în acest ideal național pe care ni l-am asumat și noi, cei din PMP, ca proiect de țară. Am văzut speranță că el se va îndeplini cât mai repede. Am văzut oameni care, chiar dacă țara lor nu a atins nivelul de dezvoltare de dincoace de Prut, se străduiesc să pună în valoare ceea ce Basarabia are mai bun: produse, tradiții, locuri. Îndrăznesc să spun chiar că avem de învățat de la frații basarabeni în această privință. Ei au o Zi Națională a Vinului pe care o celebrează în această perioadă și pentru promovarea căreia s-au deplasat la Chișinău câteva zeci de jurnaliști din țările vest-europene.
De pe partea politică, știrile cele mai importante le-a dat deja președintele Băsescu. Eu mă rezum la a spune că vizita delegației PMP dincolo de Prut are darul de a ne face să ne simțim parte a unui mare proiect, pentru realizarea căruia merită să muncim și să ne batem: unirea Basarabiei cu Țara.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434