Deputatul PMP, Cătălina Bozianu: "Apel către capetele politice înfierbântate care învrăjbesc societatea românească"

16 Jun 2018 21:18
Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, lansează un apel public către taberele politice care se confruntă, astăzi, în spațiul public: "Opriți spirala agresivității și ascultați acea parte de Românie căreia nu-i mai pasă nici de voi, și nici de războaiele voastre! Purtați războiul firesc, Putere-Opoziție, în limitele decenței și ale democrației, fără să jigniți părți întregi ale societății românești! Dați-le românilor șansa de a trăi într-o țară normală și de a recâștiga încrederea în statul lor!".
Într-o declarație politică, deputatul PMP denunță agresivitatea care domină spațiul public: "De la sfârșitul săptămânii trecute, dacă ar fi să ne luăm după mass-media și după rețelele sociale online, România pare mai învrăjbită ca niciodată. Un discurs al urii, care-i împarte pe români în "ciuma roșie" și "tefeliști", a pus stăpânire pe spațiul public. Fanaticii ambelor cauze își aruncă unii altora insulte și amenințări. În loc să guverneze țara, liderii PSD se țin de mitinguri-mamut, aducându-și partidul în mii de autocare, la București. Doamna Firea încearcă să capitalizeze electoral, într-un mod insultător pentru inteligența oamenilor, succesul mondial al Simonei Halep și este alungată de pe stadion într-un cor de fluierături. La rândul lor, activiștii anti-PSD fac exces de zel și jignesc segmente importante ale societății, asociindu-le pe nedrept cu "ciuma roșie".
Potrivit Cătălinei Bozianu, niciuna dintre tabere nu rezonează cu starea de spirit a majorității românilor. "Majoritatea covârșitoare a românilor are cu totul alte preocupări și cu totul alte interese decât au clasa politică, clasa de activiști civici sau clasa procurorilor. Agricultorii se îngrijesc de recoltă, angajații din multinaționale de "task"-urile de la job, iar patronii " de creșterea profitabilității afacerilor lor. Îi unesc nevoia de autostrăzi, de trenuri care să circule cu o viteză rezonabilă, de spitale și de școli care să ofere servicii publice de calitate", spune deputatul PMP. Bozianu consideră că "războiul politic și mediatic le strică liniștea acestor oameni și, mai mult decât atât, le pune în pericol viitorul lor și al copiilor lor. Pentru că România arată, astăzi, ca un sat fără câini, o țară guvernată prost sau deloc, aflată la dispoziția unor iresponsabili periculoși."





COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677