Deputatul PMP Catalina Bozianu cere solutii rapide pentru rezolvarea problemei dezinsecției și a deratizării in Ploiesti

10 May 2018 14:05
In contextul lipsei un contract pentru serviciile de dezinsectie si deratizare la Ploiesti, deputatul PMP Catalina Bozianu a postat pe pagina sa de facebook mesajul: "Este o rușine pentru Ploiești faptul că primarul Adrian Dobre și echipa sa sunt incapabili să gestioneze problema dezinsecției și a deratizării din oraș. Și în acest an, parcurile din Ploiești, unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România, sunt niște mici jungle, în care noi și copiii noștri ne vedem nevoiți să ne ferim cum putem de gândaci, de căpușe și de șobolani. Îi cer public d-lui primar să accepte orice soluție de natură să rezolve rapid această problemă, întrucât ploieștenii plătesc taxe ca să trăiască într-un oraș civilizat, și nu într-un fel de junglă."

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677