Deputatul PSD Bogdan Toader: 1,6 milioane de români au dreptul la creșterea salariului minim!

09 Sep 2021 13:45
Deputatul PSD Bogdan Toader: 1,6 milioane de români au dreptul la creșterea salariului minim!
Într-o postare în mediul online, deputatul PSD Bogdan Toader spune că 1,6 milioane de români au dreptul la creșterea salariului minim.

“Au crescut prețurile carburanților, ale alimentelor, s-au majorat tarifele la energie! Devalorizarea leului în fața euro are implicații majore asupra facturilor și a ratelor la creditele bancare!
Românii cu venituri scăzute nu mai pot suporta aceste majorări, iar Partidul Social Democrat susține majorarea de urgență a salariului minim brut pe economie, de la 2.300 de lei la 2.500 de lei.

Este o măsură care trebuie aplicată cât mai repede, în următoarele condiții:
- majorarea să fie scutită de taxe și contribuții, iar banii să ajungă integral la angajați
- creșterea să fie aplicată și salariului minim pentru studii superioare

PSD propune, de asemenea, și ridicarea plafoanelor privind deducerile personale de care pot beneficia angajații care au persoane în întreținere.
Este OBLIGATORIE majorarea salariului minim, cu atât mai mult cu cât trebuie reduse discrepanțele majore existente între veniturile de la stat și cele din mediul privat!”, a precizat Bogdan Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677