Deputatul PSD Bogdan Toader: “PNNR-ul se dovedește a fi o temă imposibil de gestionat de către guvern”

23 Jul 2021 15:16
Deputatul PSD Bogdan Toader: “PNNR-ul se dovedește a fi o temă imposibil de gestionat de către guvern”
Într-o postare recenta în mediul online, deputatul PSD Bogdan Toader vorbeste despre incapacitatea guvernului actual de a gestiona Planul Național de Redresare și Reziliență.

“După ce majoritatea statelor membre UE au obținut pentru anul acestă finanțare prin PNNR, guvernul Cîțu a pierdut avansul de 1,3 miliarde de euro iar, și mai penibil, ba chiar de-a dreptul penal, este faptul ca PNL-istul, Virgil Popescu, Ministrul Energiei trebuie să refacă întreg capitolul Energie.

Astfel România este nevoită să se împrumute alte miliarde de euro pentru care trebuie sa plătească dobândă din cauza iresponsabilității unui ministru care, în loc să servească interesele naționale, servește doar interesele prietenilor și a sponsorilor politici. Astfel de fapte se pot încadra la subminarea economiei naționale.

PNNR-ul se dovedește a fi o temă imposibil de gestionat de către acest GUVERN ZERO, iar cei care au de suferit de pe urma acestei iresponsabilități sunt cetățenii”, precizeaza Bogdan Toader.

Sursa foto: spotmedia.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677