Descinderi la persoane banuite de proxenetism in Prahova, Bucuresti, Giurgiu si Brasov

08 Nov 2018 08:31
Descinderi la persoane banuite de proxenetism in Prahova, Bucuresti, Giurgiu si Brasov
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova efectuează la aceasta ora 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism. Descinderile au loc în municipiul București, precum și în alte locații din județele Prahova, Brașov și Giurgiu.

Inca din luna iulie polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, care racolau femei în vederea practicării prostituției, atât în țară, cât și în Marea Britanie. De asemenea, parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituției, prin închirierea de imobile în acest scop.
 
Oamenii legii vor pune in aplucare 9 mandate de aducere. Astfel, cei implicati vor fi adusi la sediul poliției pentru a fi audiati.
 
Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române. Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova, precum și cu participarea unor echipe de polițiști din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu. De asemenea, la activități participă și echipe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab" Ploiești.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: www.gazetanord-La data de 8 noiembrie a.c., p Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova efectuează la aceasta ora 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism. Descinderile au loc în municipiul București, precum și în alte locații din județele Prahova, Brașov și Giurgiu. Inca din luna iulie polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, care racolau femei în vederea practicării prostituției, atât în țară, cât și în Marea Britanie. De asemenea, parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituției, prin închirierea de imobile în acest scop.   Oamenii legii vor pune in aplucare 9 mandate de aducere. Astfel, cei implicati vor fi adusi la sediul poliției pentru a fi audiati.   Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române. Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova, precum și cu participarea unor echipe de polițiști din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu. De asemenea, la activități participă și echipe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab" Ploiești.  

Sursa foto cu caracter ilustrativ: gazetanord-vest.ro
 

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677