Deșeuri reciclabile depistate de polițiștii locali

15 Aug 2018 00:08
Deșeuri reciclabile depistate de polițiștii locali
În cursul zilei de marți, 7 august 2018, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflat în timpul activităților specifice de patrulare desfășurate în Cartierul Nord, a depistat peste 700 kg deșeuri din platic, sticlă și metal, în zona învecinată depoului de tramvaie.
Polițiștii locali au solicitat la fața locului prezența lucrătorilor operatorului de salubritate, care au preluat materialele reciclabile, încărcându-le într-un camion.
Poliția Locală Ploiești monitorizează întregul teritoriu al municipiului în vederea depistării persoanelor care abandonează deșeurile menajere pe domeniul public în alte locuri decât cele special amenajate ori nu mențin curățenia platformelor gospodărești. (Politia Locala Ploiesti)

Sursa foto: http://www.polocploiesti.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587