Deșeuri reciclabile depistate de polițiștii locali

18 Dec 2018 19:04
Deșeuri reciclabile depistate de polițiștii locali
În cursul zilei de marți, 7 august 2018, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflat în timpul activităților specifice de patrulare desfășurate în Cartierul Nord, a depistat peste 700 kg deșeuri din platic, sticlă și metal, în zona învecinată depoului de tramvaie.
Polițiștii locali au solicitat la fața locului prezența lucrătorilor operatorului de salubritate, care au preluat materialele reciclabile, încărcându-le într-un camion.
Poliția Locală Ploiești monitorizează întregul teritoriu al municipiului în vederea depistării persoanelor care abandonează deșeurile menajere pe domeniul public în alte locuri decât cele special amenajate ori nu mențin curățenia platformelor gospodărești. (Politia Locala Ploiesti)

Sursa foto: http://www.polocploiesti.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua! Multumim pentru atentie! Expeditia s-a derulat in octombrie si a avut succes. Multumesc.
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Curs valutar
EUR Euro 4.6478 -0.0072
USD Dolarul SUA 4.0820 -0.0247
GBP Lira sterlina 5.1631 -0.0152
CHF Francul elvetian 4.1177 -0.0074
XAU Gramul de aur 163.9458 0.2488