Despre activitatea Direcției Generale Anticoruptie, la scoala din Boldesti-Scaieni(FOTO)

05 Oct 2017 14:16
Cu ocazia Zilei Educației și în baza Protocolului de colaborare între Direcția Generală Anticorupție și Inspectoratul Școlar Județean Prahova, în domeniul prevenirii corupției, un ofițer cu atribuții pe linie de prevenire din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Prahova a desfășurat o activitate de informare la Școala Gimnazială nr. 2 Boldești-Scăieni, din județul Prahova, la care au participat cadre didactice și elevi din clasele a VII-a și a VIII-a.
În acest context, au fost prezentate informații privind activitatea D.G.A., infracțiunile de corupție și modalitățile de sesizare a acestora, inclusiv prin intermediul Liniei Telverde anticorupție 0800 806 806, precum și materiale video cu tematică specifică. De asemenea, profesorii și elevii au participat activ la discuțiile libere privind problematica anticorupție.
La finalul întâlnirii, au fost distribuite materiale de informare și promovare a mesajelor anticorupție, respectiv afișe, flyere, bloc-notes-uri, șepci.
foto: DGA Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923