Din cauza pandemiei, Ziua Scolii Gimnaziale “Toma Socolescu” din Paulesti se va aniversa online, prin cursuri

15 Oct 2020 19:48
Din cauza pandemiei, Ziua Scolii Gimnaziale “Toma Socolescu” din Paulesti se va aniversa online, prin cursuri
Pentru doua saptamani, unitatile de invatamant din comuna prahoveana Paulesti au intrat in Scenariul 3, adica prescolarii si elevii invata de acasa, online. In aceste conditii, si Ziua Scolii Gimnaziale “Toma Socolescu” din Paulesti, aniversata in fiecare an pe 16 octombrie, va fi marcata tot online. se va aniversa online.

“An de an ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,TOMA T. SOCOLESCU’’ COMUNA PĂULEȘTI are bucuria de a-și sărbători existența în peisajul învățământului românesc. După tradiție, în fiecare toamnă ne adunăm să depănăm amintiri, să revedem oameni dragi, elevi de ieri și de astăzi ai școlii, mândri că suntem parte a acestei instituții păuleștene. Cu mic, cu mare, îmbrăcăm cu emoție firească haina de sărbătoare și trăim într-un mod specific evenimentul.
Anul acesta, ZIUA ȘCOLII NOASTRE, va fi sărbătorită altfel, fiindcă vremurile pe care le trăim sunt altfel decât cele cu care eram obișnuiți până în ziua de 11 martie, când școala s-a mutat în online.
Din cauza pandemiei COVID 19, Ziua școlii, ziua de 16 octombrie este ziua în care noi, elevi și cadre didactice, vom participa la cursuri ce sunt organizate online, la fel ca în următoarele două săptămâni de școală. Să sperăm că va fi ultima astfel de aniversare, iar anul viitor, toți cei care învățăm și trudim în școala păuleșteană ce poartă numele arhitectului profesor Toma T. Socolescu vom sărbători din nou, bucuroși , sănătoși, împreună, ZIUA ȘCOLII!
LA MULȚI ANI, ȘCOLII GIMNAZIALE ,,TOMA T. SOCOLESCU'' PĂULEȘTI!”, este mesajul reprezentantilor Scolii Gimnaziale Paulesti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237