Directia Silvica Prahova: AM CERUT RELOCAREA A DOI URSI

05 Jul 2017 10:58
Directia Silvica Prahova: AM CERUT RELOCAREA A DOI URSI
Ursii au inceput sa-si faca simtita prezenta tot mai mult, in ultima perioada, in mai multe zone din Prahova. De exemplu, la Telega, oamenilor le este teama sa mai iasa din case dupa lasarea. Asta dupa ce un urs a dat iama in doua gospodarii si a ucis mai multe animale. Fiara a aparut in zona Bailor, pe Dealul Martim.
" A venit ursul cateva seri la rand. Din doua gosposarii a ucis 7 miei si o oaie. A intrat si in curti la oameni. A fost putina spaima. Eu am anuntat vanatorii, ei au venit, au tras cu pusca si vad ca de 3 seri nu a mai aparut. Sper sa nu mai vina", a povestit Ilie Gheorghe, primarul din Telega.
Directia Silvica Prahova precizat ca ursi au aparut in Azuga, Sinaia, pe Valea Cerbului, Valea Doftanei.
" Au intrat in curti, au creat pagube. Noi am cerut Ministerului Mediului reloarea pentru cei din Cheia si Azuga. Suntem in procedura", a spus Dragos Ciomag, directorul Directiei Silvica Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167