Directia Silvica Prahova: AM CERUT RELOCAREA A DOI URSI

05 Jul 2017 10:58
Directia Silvica Prahova: AM CERUT RELOCAREA A DOI URSI
Ursii au inceput sa-si faca simtita prezenta tot mai mult, in ultima perioada, in mai multe zone din Prahova. De exemplu, la Telega, oamenilor le este teama sa mai iasa din case dupa lasarea. Asta dupa ce un urs a dat iama in doua gospodarii si a ucis mai multe animale. Fiara a aparut in zona Bailor, pe Dealul Martim.
" A venit ursul cateva seri la rand. Din doua gosposarii a ucis 7 miei si o oaie. A intrat si in curti la oameni. A fost putina spaima. Eu am anuntat vanatorii, ei au venit, au tras cu pusca si vad ca de 3 seri nu a mai aparut. Sper sa nu mai vina", a povestit Ilie Gheorghe, primarul din Telega.
Directia Silvica Prahova precizat ca ursi au aparut in Azuga, Sinaia, pe Valea Cerbului, Valea Doftanei.
" Au intrat in curti, au creat pagube. Noi am cerut Ministerului Mediului reloarea pentru cei din Cheia si Azuga. Suntem in procedura", a spus Dragos Ciomag, directorul Directiei Silvica Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000