Directorul RASP Ploiesti, prezent la cea de-a șaptea ediție a conferinței “Orașele de mâine”

26 Mar 2019 11:55
Directorul RASP Ploiesti, prezent la  cea de-a șaptea ediție a conferinței “Orașele de mâine”
Astazi, la Bucuresti, are loc cea de-a șaptea ediție a conferinței “Orașele de mâine”, focusul pe comunitate! La acest eveniment este prezent si ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt.
Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România) este cea care a organizat, conferinţa intitulata "Cities of Tomorrow', fiind vorba despre un eveniment care este dedicat dezvoltării urbane şi regionale. Sute de persoane din toara tara participa la aceasta conferinta. Printre participanti se numara si Raul Petrescu, directorul RASP Ploiesti.
AHK România este reprezentanţa oficială a economiei germane din România.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134