Dispar căruțele din Ploiești?! Primăria a demarat o activitate de ridicare a căruțelor care circulă ilegal

13 Apr 2021 13:29
Dispar căruțele din Ploiești?! Primăria a demarat o activitate de ridicare a căruțelor care circulă ilegal
Primăria Municipiului Ploiești, prin Poliția Locală Ploiești, a demarat o activitate de ridicare a căruțelor și vehiculelor, trase sau împinse cu mâna, care circulă ilegal în municipiul Ploiești, anunță reprezentanții Primăriei.
În urma acțiunilor de control derulate de polițiștii locali, pe domeniul public al municipiului Ploiești, în ultima perioadă, au fost ridicate 8 căruțe și 6 căruțuri cu care se realiza transport de deșeuri, ce urmau să fie depozitate, ilegal, în diferite zone din orașul nostru.
"Fiecare persoană, depistată în acest context, a fost sancționată contravențional cu suma de 1000 lei, respectiv 500 de lei în cazul în care amenda este achitată în termen de 15 zile. Totodată, dacă se aplică măsura depozitării acestui tip de vehicule, S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. percepe un tarif de eliberare, în cuantum de 150 de lei, în baza prevederilor Hotărârii Consiliului Local Ploiești nr. 432/2018 privind interzicerea accesului și deplasării căruțelor și vehiculelor trase sau împinse cu mâna care circulă ilegal în municipiul Ploiești", arată sursa citată.
Poliția Locală Ploiești va continua să efectueze controale în trafic și să aplice sancțiuni persoanelor care încalcă prevederile actului administrativ - normativ mai sus menționat.
foto Primăria Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677