Distracția este la cote maxime în Sinaia! A început Festivalul Sinaia Forever! (GALERIE FOTO/VIDEO)

06 Oct 2017 21:46
S-a dat startul petrecerii în stațiunea montană Sinaia. În această seară a început Festivalul Sinaia Forever cu parada de deschidere. În ciuda ploii, spectatorii nu au lipsit și s-au distrat pe cinste.
Cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Sinaia Forever celebrează povestea oamenilor și locului. Se îmbină clasicul, ce a definit acest oraș încă din cele mai vechi timpuri, cu atmosfera de spirit liber a Festivalului. Străzile orașului, Castelul Știrbei-Muzeul Orașului, Casino-ul și Parcul Dimitrie Ghica, fac parte din povestea acestui an. Festivalul Sinaia Forever nu este doar un spectacol, este o stare de spirit care leagă prietenii și unește oamenii de pretutindeni.
Pe scena amplasată în mijlocul parcului cântă astăzi, 06 octombrie, Vescan, Irina Rimes, Mihail și Vunk, iar sâmbătă 07 octombrie vor urca Eyedrops, Alexandra Ușurelu, Alternosfera și Voltaj.
Noptile sunt luminate în diferite locuri de "Dragonii" trupei Crispus care îmblânzesc focul cu spectacole incendiare pe toată durata Festivalului.
Pe cele 10 ecrane gigant amplasate pe B-dul Carol I se poate vedea "Smile of Sinaia". De asemenea rulează și imagini cu orașul, prezentat în diverse ipostaze surprinse pe parcursul celor 4 anotimpuri, 365 de zile din viata urbană.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731