Distracția este la cote maxime în Sinaia! A început Festivalul Sinaia Forever! (GALERIE FOTO/VIDEO)

06 Oct 2017 21:46
S-a dat startul petrecerii în stațiunea montană Sinaia. În această seară a început Festivalul Sinaia Forever cu parada de deschidere. În ciuda ploii, spectatorii nu au lipsit și s-au distrat pe cinste.
Cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Sinaia Forever celebrează povestea oamenilor și locului. Se îmbină clasicul, ce a definit acest oraș încă din cele mai vechi timpuri, cu atmosfera de spirit liber a Festivalului. Străzile orașului, Castelul Știrbei-Muzeul Orașului, Casino-ul și Parcul Dimitrie Ghica, fac parte din povestea acestui an. Festivalul Sinaia Forever nu este doar un spectacol, este o stare de spirit care leagă prietenii și unește oamenii de pretutindeni.
Pe scena amplasată în mijlocul parcului cântă astăzi, 06 octombrie, Vescan, Irina Rimes, Mihail și Vunk, iar sâmbătă 07 octombrie vor urca Eyedrops, Alexandra Ușurelu, Alternosfera și Voltaj.
Noptile sunt luminate în diferite locuri de “Dragonii” trupei Crispus care îmblânzesc focul cu spectacole incendiare pe toată durata Festivalului.
Pe cele 10 ecrane gigant amplasate pe B-dul Carol I se poate vedea “Smile of Sinaia”. De asemenea rulează și imagini cu orașul, prezentat în diverse ipostaze surprinse pe parcursul celor 4 anotimpuri, 365 de zile din viata urbană.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895