DJ PROJECT, Alexandra Ungureanu și Anna Lesko, printre artistii care vor canta la Festivalul "Magie, Feerie și Povești". Vezi aici ce ii asteapta si pe cei mici!

22 May 2018 16:51
DJ PROJECT, Alexandra Ungureanu și Anna Lesko, printre artistii care vor canta la Festivalul "Magie, Feerie și Povești". Vezi aici ce ii asteapta si pe cei mici!
Primăria Municipiului Ploiești organizează Zilele Orașului Ploiești și Festivalul de artă stradală pentru copii și tineret intitulat "Magie, Feerie și Povești", în perioada 1-3 iunie 2018, în centrul civic, respectiv pe esplanada Palatului Culturii Ploiești.
Cu prilejul acestor evenimente, ploieștenii, cu mic și mare, sunt invitați să petreacă un sfârșit de săptămână agreabil, plin de momente inedite, menite să aducă bucurie în rândul participanților. Astfel, vor organizate ateliere de creație pentru copii, concursuri de role, biciclete, cros pentru cei mici, piese de teatru pentru copii, iar pe scena ce va fi amenajată în fața Palatului Culturii vor evolua bine-cunoscuții artiști DJ PROJECT, Alexandra Ungureanu, Matteo, Oana Radu, Maximillian și Anna Lesko.
Totodată, în parcul de la Sala Sporturilor Olimpia va avea loc Festivalul Bucurie și Mișcare, în zilele de 1 și 2 iunie, iar pe 3 iunie, pentru cei mici este organizat un spectacol ecvestru, în zona Turnului de parașutiști.
Municipalitatea așteaptă ploieștenii să participe în număr cât mai mare la aceste evenimente cu tradiție, pline de bună dispoziție, culoare, fantezie și relaxare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677