Doamnele și domnișoarele din Băicoi care au făcut mișcare la evenimentul "Sport=Frumusețe & Sănătate" au fost premiate de primarul orașului - FOTO

27 Nov 2017 14:39
O activitate inedită a avut astăzi loc la Băicoi. Biroul Cultură Bibliotecă Sport, la inițiativa celui aflat la conducerea acestui departament, Robert Stoica, a organizat acțiunea intitulată Sport = Frumusețe & Sănătate. Evenimentul a ajuns la ediția a treia și a avut loc în sala de sport al orașului Băicoi. Organizatorii și-au propus activarea și implicarea persoanelor în sportul de masă. Aceasta ediție a fost dedicată femeilor și domnișoarelor din localitate, la eveniment fiind prezente 50 de participante. Pe lângă activitatea fizică depusă doamnele s-au recreat și au socializat. Timp de două ore, acesta am făcut exerciții cardio, pași de Zumba, exerciții de stretching, exerciții cu propria greutate, gimnastică articulară și aerobic.
Toate participantele la activitate au fost premiate de primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, cu certificate de participare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434