Doamnele și domnișoarele din Băicoi care au făcut mișcare la evenimentul "Sport=Frumusețe & Sănătate" au fost premiate de primarul orașului - FOTO

27 Nov 2017 14:39
O activitate inedită a avut astăzi loc la Băicoi. Biroul Cultură Bibliotecă Sport, la inițiativa celui aflat la conducerea acestui departament, Robert Stoica, a organizat acțiunea intitulată Sport = Frumusețe & Sănătate. Evenimentul a ajuns la ediția a treia și a avut loc în sala de sport al orașului Băicoi. Organizatorii și-au propus activarea și implicarea persoanelor în sportul de masă. Aceasta ediție a fost dedicată femeilor și domnișoarelor din localitate, la eveniment fiind prezente 50 de participante. Pe lângă activitatea fizică depusă doamnele s-au recreat și au socializat. Timp de două ore, acesta am făcut exerciții cardio, pași de Zumba, exerciții de stretching, exerciții cu propria greutate, gimnastică articulară și aerobic.
Toate participantele la activitate au fost premiate de primarul orașului Băicoi, Marius Constantin, cu certificate de participare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092