Doi bărbați din Ștefești au fost prinși că produceau ilegal alcool

20 Sep 2017 10:38
Doi bărbați din Ștefești au fost prinși că produceau ilegal alcool
Polițiștii din Slănic, cu sprijinul colegilor specializați în investigarea criminalității economice din cadrul I.J.P. Prahova, au efectuat 2 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de producerea și deținerea de alcool, în afara unui antrepozit fiscal autorizat. Din cercetările efectuate au rezultat indicii că doi bărbați din comuna Ștefești ar produce și deține băuturi spirtoase, în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

În urma perchezițiilor efectuate, a fost indisponibilizați 4.933 litri de băuturi spirtoase și instalațiile de producție a acestora, respectiv două cazane de tip alambic, a câte 100 litri fiecare.

Prejudiciul estimat în cauză este de 49.330 lei.

La activități au participat și inspectorilor vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731