Doi barbati, prinsi in flagrant dupa ce impuscasera un mistret

01 Feb 2018 17:38
Doi barbati, prinsi in flagrant dupa ce impuscasera un mistret
Cei doi barbati au fost prinsi noaptea trecuta in flagrant de Poliția Orașului Mizil. Ei tocmai împușcaseră un mistreț. În urma documentării informative a unor acte de braconaj cinegetic, care ar avea loc pe fondul de vânătoare din zona comunei Jugureni, polițiștii au organizat o activitate de prindere în flgrant a doi bărbați, ambii din localitate. Astfel, miercuri, în jurul orei 23, în zona unde existau informații că au loc actele de braconaj, a fost depistat un autovehicul în care se aflau cele două persoane bănuite. Asupra lor, au fost găsite două arme de vânătoare, deținute legal, precum și 8 cartușe, din care unul era tras. Continuând verificările, polițiștii au descoperit și un mistreț, despre care s-a stabilit că tocmai fusese doborât prin împușcare de către persoanele în cauză.

Armele și muniția au fost ridicate de polițiști, în vererea continuării cercetărilor.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă fără drept și vânătoare neautorizată.

Exemplarul de mistreț a fost predat celor doi reprezentanți ai A.J.V.P.S. participanți la acțiune, în vederea depunerii la sediul autorităților sanitar-veterinare.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova.


Sursa foto cu caracter ilustrativ: realitatea.md

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218