Doi jandarmi, batuti cu bate, in Prahova - VIDEO

09 Mar 2018 18:05
Doi jandarmi, batuti cu bate, in Prahova - VIDEO
Un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, aflat în misiune pe raza localitatii Ciorani a observat ca dintr-o cisterna de 20 tone se sustrăgea produs petrolier. Lângă cisterna se mai afla o autoutilitara incarcata cu canistre de diferite dimensiuni, in care se transportau bidoanele cu produsul petrolier sustras, cu miros specific de motorina. Surprinși în flagrant unul din conducătorii auto, șoferul de pe autoutilitara, a luat legătura prin stație cu alt individ solicitand sprijin. La fata locului au sosit 4 indivizi, înarmați cu bâte care au lovit jandarmii și au provocat daune autoturismului jandarmeriei, spărgând luneta fata, spate și geam lateral. Agresorii au părăsit zona. Insa ulterior trei dintre ei au fost prinsi si dusi la politie.Doi jandarmi au ajuns la spital pentru a primi ingrijirile medicale necesare, insa nu vor ramane internati. In cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ultraj si furt calificat.

Sursa: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791