Doi prahoveni au falsificat documente pentru a obține un credit de consum în valoare de 45.300 lei

18 Dec 2018 20:00
Doi prahoveni au falsificat documente pentru a obține un credit de consum în valoare de 45.300 lei
 Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal, care vizează doi prahoveni (unul de 29 de ani, al doilea de 41 de ani).
Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și uz de fals, respectiv complicitate la tentativă de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Din cercetările efectuate în cauză, au rezultat indicii că primul dintre ei ar fi solicitat de la o unitate bancară din municipiul Ploiești un credit de consum în valoare de 45.300 lei prezentând documente de venit care atestau, în mod nereal, calitatea de angajat al unei societăți comerciale, încercând să îi inducă în eroare pe reprezentanții instituției bancare. Al doilea ar fi falsificat documentele care atestau în mod nereal calitatea de angajat al firmei pentru bărbatul de 29 de ani, cât și faptul că acesta realizează venituri de natură salarială în acestă calitate și care au fost folosite în tentativa de inducere în eroare a funcționarilor bancari. Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet pentru a dispune în cauză.
sursa IJP Prahova
foto http://mesaj.md


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677