Doi prahoveni, prinsi imediat după comiterea unei infracțiuni de înșelăciune prin metoda "accidentul"

14 Nov 2018 19:21
Doi prahoveni, prinsi imediat după comiterea unei infracțiuni de înșelăciune prin metoda "accidentul"
Azi, 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgoviște în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au organizat și surprins în flagrant doi bărbați, imediat după comiterea unei infracțiuni de înșelăciune prin metoda "accidentul".

În cursul acestei zile, bărbații, ambii din județul Prahova, ar fi înșelat, prin metoda "accidentul", cu 20.000 de lei o femeie, în vârstă de 80 de ani, din Târgoviște.

Bănuiții au fost depistați imediat după comiterea faptei deținând asupra lor banii înmânați de partea vătămată.

În cauză cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița pentru a fi audiați, urmând a se dispune măsurile legale care se impun.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În sarcina celor doi sunt reținute și probate alte 4 fapte comise în ultima perioadă în județul Dâmbovița.
sursa IJP Dambovita
foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677