Doi prieteni au mers la bar impreuna, unde unul dintre ei l-a jefuit pe celalalt

25 Feb 2018 16:00
Doi prieteni au mers la bar impreuna, unde unul dintre ei l-a jefuit pe celalalt
Cei doi tineri sunt din Puchenii Mosneni. Unul dintre ei a sunat 112, anuntand politia ca, în timp ce se afla în interiorul barului, persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani. La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă care, imediat ce a intrat în incinta barului, a constatat că un alt tânăr are un comportament suspect. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta este chiar persoana bănuită de comiterea faptei si ca este prieten și consătean cu cel pagubit. Politistii au constata ca cei doi ar fi plecat împreună la bar pentru a consuma băuturi alcoolice si pentru a se juca la aparate tip VLT, iar, la un moment dat, părții vătămate i-ar fi căzut din buzunar 500 de lei. Prietenul său nu ar fi stat prea mult pe gânduri şi şi-ar fi însuşit suma de bani.
Polițiștii au procedat la ridicarea sumei de bani si au condus persoanele în cauză la sediul Sectiei nr. 4 Poliție pentru continuarea cercetarilor.
În cauza se efectuează cercetări sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: ziarulunirea.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000