Doi tineri din Ceptura mergeau cu o singura masina fiind sub influenta alcoolului. Acestia au facut schimb de locuri la aparitia politistilor. Cum au fost sanctionati

19 Jul 2019 08:37
Doi tineri din Ceptura mergeau cu o singura masina fiind sub influenta alcoolului. Acestia au facut schimb de locuri la aparitia politistilor. Cum au fost sanctionati
Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Prahova, în noaptea de miercuri, polițiștii Poliției Orașului Urlați, au observat, pe raza orașului, o autoutilitară care se deplasa sinuos către localitatea Ceptura.
Astfel, polițiștii au efectuat manevra de depășire a vehiculului, cu intenția de a opri, ulterior, autovehiculul. Totodată, aceștia au observat și conducătorul autovehiculului.
Efectuând manevra regulamentară de oprire a vehiculului, la volanul acestuia, se afla un alt conducător auto decât cel inițial.
 
În urma verificărilor efetuate s-a stabilit faptul că, cei doi bărbați, ambii din comuna Ceptura, la vederea echipajului de poliție, și-au schimbat locurile între ei.
Mai mult, cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.
 
➢ Conducătorul auto aflat inițial la volanul vehicului, în vârstă de 30 de ani, a emanat o valoare de 0,28 mg/l alcool pur în aerul respirat. Din verificări, a mai rezultat și faptul că, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.
 
➢ În cazul celui de-al doilea conducător în vârstă de 25 de ani, etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,54 mg/l.
Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
De asemenea, pe numele tânărului, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație mai mare de 0,80mg/l alcool în sânge, fiindu-i reținut permis de conducere până la finalizarea cercetărilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677