Doi tineri s-au certat, mama unuia dintre ei a picat victimă/Ce s-a întâmplat

17 Sep 2020 09:04
Doi tineri s-au certat, mama unuia dintre ei a picat victimă/Ce s-a întâmplat
Reprezentanții Gruparii Mobile "Matei Basarab" Ploiesti au salvat o femeie care a rămas blocată într-o mașină parcată, în soare, timp de o oră. Se pare ca în urma unor neînțelegeri dintre doi iubiți, mama unuia dintre ei s-a retras în mașină în speranța că apele se vor liniști, însă din contră, situația a degenerat.
*Într-un act de răzbunare, unul din concubini a încuiat electronic mașina, după care a plecat cu cheile inclusiv cele de rezervă. Doamna din imagine a rămas încuiată în mașina parcată în bătaia puternică a soarelui aproape o oră...
Echipajul de jandarmi, trecând prin zonă, au observat într-o parcare un grup de oameni înconjurând o mașină și s-au apropiat imediat să vadă ce se întâmplă. În interiorul mașinii era o femeie, foarte panicată, asudată și tremurândă cerând ajutorul celor din jur. Este de reținut că temperatura din interiorul unui autotursim lăsat în soare poate depăși chair și 60 de grade Celsius. Persoana simțind căldura profundă din habitaclu atâta timp și lipsa de oxigen, a început să se panicheze, motiv pentru care, cu acordul proprietarului a fost spart geamul din dreapta-spate a mașinii*, au povestit jandarmii Grupării "Matei Basarab" Ploiesti.
Jandarmul Patrick întotdeauna umblă la el cu o trusă de prim ajutor, astfel că imediat i-a acordat persoanei primul ajutor.
foto Gruparea de Jandarmi Mobila "Matei Basarab" Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1874 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5137 0.0000
XAU Gramul de aur 251.0994 0.0000