Doneaza si daruieste viata, campanie initiata de Primăria Rîfov

19 Feb 2019 17:23
Sa-ti ajuti aproapele! Acesta este indemnul pe care-l auzim inca de cand sunt mici. Si fiecare face, de-a lungul vietii, ce poate pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. De aceasta data, si Primăria Rîfov s-a gândit să-i ajute pe cei aflați în suferință și a inițiat o campanie de donare de sânge intitulata Doneaza si daruieste viata. Aceasta actiune a avut loc astazi, intre 08:30 - 12:00, in Malaiesti. 38 de persoane au venit sa doneze sange. Dintre acestea, 7 sunt angajati ai Primariei. Este pentru prima data cand se organizeaza o astfel de campanie in Rîfov însă autoritatile spun ca astfel de actiuni vor mai avea loc.
foto Primăria Rîfov

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7480 0.0079
USD Dolarul SUA 4.1981 0.0131
GBP Lira sterlina 5.4269 0.0174
CHF Francul elvetian 4.1805 0.0092
XAU Gramul de aur 179.3925 1.2205