Dosar penal in cazul cainelui atarnat la Pucheni, de cablurile telefonice

09 Jan 2018 12:30
Dosar penal in cazul cainelui atarnat la Pucheni, de cablurile telefonice
Imagini greu de vazut, la Pucheni Mosneni. Pe Facebook a fost postat un filmulet in care se vede cum un caine a fost atarnat de cablurile de telefonie. Politistii s-au sesizat si au deschis un dosar penal.
" În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la faptul că in dreptul unui imobil situat pe strada Dogari, din localitatea Pucheni Mosneni, se află cadavrul unui câine atârnat de cablurile de telefonie, politistii s-au sesizat din oficiu si s-au deplasat la fața locului constatand că aspectele se confirma, au demarat imediat o anchetă si, totodata, au sesizat si Directia Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Prahova", spune IJP Prahova.
Cel care a facut acest lucru se pare ca este un minor de 10 ani.
Din primele cercetari efectuate de polițiști au rezultat indicii că un minor în vârstă de 10 ani e bănuit ca ar fi legat un pui de câine si l-ar fi atârnat de cablurile de telefonie. Totodata, au rezultat indicii ca animalul parea decedat in momentul cand a fost legat. Cadavrul cainelui a fost preluat de reprezentanții DSVSA Prahova în vederea stabilirii cauzei si împrejurărilor producerii decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor cu intentie,fără drept. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 9 Pucheni Mari", mai spune IJP Prahova.
"Un catel a fost aruncat pe cablurile ce traverseaza str.Dogari,com.Puchenii Mari ,sat Puchenii Mosneni jud.Prahova.In prezent sta agatat mort de cabluri ,am rugat pe cei de la Rosal care au trecut prin zona, sa-l dea jos dar au spus ca le este mila asa ca este si in acest moment tot agatat de cabluri", este mesajul postat pe Facebook, alaturi de un filmulet.

foto: captura Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677