Dosar penal întocmit pentru înșelăciune, uz de fals și participație la fals intelectual, unui ploiestean

04 May 2018 13:10
Dosar penal întocmit pentru înșelăciune, uz de fals și participație la fals intelectual, unui ploiestean
Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări într-un dosar penal privind un ploieștean de 42 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, uz de fals și participație improprie la fals intelectual.
Din cercetările polițiștilor au rezultat indicii că bărbatul, folosind mai multe înscrisuri falsificate, ar fi creat aparenţa că reprezintă o societate comercială în faţa unui notar public și a unei alte persoane, cu scopul de a comercializa, fără drept, un imobil aparţinând societăţii, în valoare de 170.000 euro.
Dosarul penal a fost înaintat unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței competente să soluționeze cauza.

sursa: comunicat de presa IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218