Dosar penal pentru un pitestean dupa ce politistii au gasit un adevarat arsenal

12 Sep 2017 10:51
Dosar penal pentru un pitestean dupa ce politistii au gasit un adevarat arsenal
Polițiști din cadrul Postului Comunal Valea Doftanei au depistat un piteștean de 34 de ani, administrator al unei societăți comerciale, care avea expuse spre vânzare la standul firmei sale 1,350 kg materiale pirotehnice, respectiv: 62 cutii cu pocnitori din clasa I și 36 cutii cu pocnitori clasa a II-a, pentru care nu deținea autorizație de comercializare.
Din primele cercetări efectuate, a rezultat că le-ar fi achiziționat în luna iulie 2017 dintr-un complex comercial din București.
Lucrătorii Postului de Poliție Valea Doftanei s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, întocmindu-i un dosar penal, iar materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.


foto: Turnul Sfatului

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731