Două accidente, produse în Prahova, în ultima jumătate de oră. Mai multe victime merg la spital

17 Jun 2017 16:06
Două accidente, produse în Prahova, în ultima jumătate de oră. Mai multe victime merg la spital
Primul accident rutier s-a produs pe DN1 B, la Bucov, chiar în fața Primăriei. Din primele informații au intrat în coliziune 3 mașini în care se aflau 9 persoane.La fata locului au ajuns trei echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD cu care au fost transportate la spital trei victime.
Cel de-al doilea accident rutier a avut loc pe DN1, la Movila Vulpii. În urma impactului dintre două autoturisme, unul s-a răsturnat. În acest caz două echipaje ISU au intervenit. O femeie de 35 de ani și copilul ei de 6 ani au fost preluați de Serviciul de Ambulantă Județean Prahova pentru a fi duși la spital.

Vom reveni cu amănunte!
UPDATE: În cazul accidentului de la Bucov, toate cele trei mașini mergeau în același sens, spre Bucov. 7 persoane au fost implicate, cele trei care merg la spital suferind leziuni minore.
Asta în timp ce la accidentul de la Movila Vulpii, o mașină care venea spre Ploiești a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină care mergea regulamentar și care s-a și răsturnat. Trei adulți și un copil de șase ani merg la spital, toți cu leziuni minore.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Ma intereseaza pentru fiica mea in varsta de 10 ani cursuri de pictura.
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
Curs valutar
EUR Euro 4.8068 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.3926 -0.0260
GBP Lira sterlina 5.6544 -0.0622
CHF Francul elvetian 4.5223 -0.0089
XAU Gramul de aur 232.5829 -1.5538