Două familii din Breaza nu mai au casă/"Mână de la mână pentru un nou Acasă. Împreună redăm speranța"

03 Dec 2020 12:27
Două familii din Breaza nu mai au casă/"Mână de la mână pentru un nou Acasă. Împreună redăm speranța"
Un incendiu puternic a mistuit locuințele a două familii din Breaza. Acum, în prag de sărbători și în plină iarnă, 12 oameni nu mai au acel loc numit acasă. Dar îi putem ajuta și să le arătăm că ... împreună redăm speranța.
Lorendana Chelba a creat și un eveniment pe Facebook în acest scop:
"Mulți dintre noi ne pregătim pentru sărbători, așa cum putem, într-un context social diferit, într-un an extrem de greu pentru toată lumea.
Mulți dintre noi au început deja să-și îmbrace casele în straie de sărbătoare sau să împodobească bradul.
Sunt oameni însă pentru care Acasă nu mai există. A fost mistuit de flăcări în urmă cu 4 zile printr-un incediu devastator care a ruinat agoniseală de o viață a două familii din orașul Breaza.
12 oameni, cu vârste cuprinse între 3 și 54 de ani au rămas pe drumuri în mijlocul iernii.
E luna lui Decembrie în care cu toții ne gândim mai mult la binele pe care îl facem pentru ceilalți mai puțin norocoși. Știu, o să spuneți că Binele se face tot anul, dar să recunoaștem, suntem prinși cu ale noastre de zi cu zi, iar Sărbătorile au darul acesta de a ne determina să fim mai conștineți că suntem uneori mai norocoși decât alții! Din acest motiv vă invit să punem mână de la mână pentru un NOU ACASĂ, pentru Familia Munteanu. Reiterez, știu că a fost un an greu pentru toată lumea, dar ORICE SUMĂ contează. Mic cu mic se face mare!
Puteți dona orice sumă în contul deschis special pentru această cauză, pe numele Maria Munteanu.
RO81RNCB0208130343660001PENTRU FIRMELE CARE DORESC SĂ DONEZE PRIN CONTRACT, VĂ ROG SĂ MĂ CONTACTAȚI PENTRU A INTERMEDIA FORMALITĂȚILE ASTFEL ÎNCÂT SĂ SIMPLIFICĂM LUCRURILE.
De asemenea, aș vrea să subliniez faptul că se pot dona MATERIALE DE CONSTRUCȚII. Acestea se depozitează la adresa situată în strada Caraiman, 79, Breaza, Prahova.
Vă rog să mă contactați pentru orice informație", a transmis Loredana Chelba.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677