Doua firme din Campina se alatura protestului Si noi vrem autostrazi si suspenda activitatea 15 minute, pe 15 martie

05 Mar 2019 13:08
Doua firme din Campina se alatura protestului Si noi vrem autostrazi si suspenda activitatea 15 minute, pe 15 martie
Pe 15 martie 2019, la ora 15.00, activitatea societăților comerciale NEPTUN SA și SOCERAM SA din Câmpina, județul Prahova, va fi suspendată timp de 15 minute.
" Am luat această decizie în semn de solidaritate cu antreprenorul Ștefan Mandachi, din Suceava, care în ziua și la ora menționate va sista, timp de 15 minute, activitatea in toate societatile pe care le detine si va inaugura kilometrul de autostradă construit din resurse proprii, ca o reacție la dezinteresul autorităților față de dezvoltarea infrastructurii rutiere. Este un protest de solidaritate pentru că, asemeni lui Ștefan Mandachi, și noi suntem nemulțumiți de lipsa de interes a autorităților față de construcția de autostrăzi în România. Noi ne dorim autostrada Ploiești - Brașov, despre care se vorbește de atâta vreme, dar nu se face nimic! Drumurile naționale sunt sufocate, pierdem timp prețios, pierdem ore și zile din viața noastră în coloane nesfârșite. Șoselele noastre sunt cele mai periculoase din Europa, mii de oameni mor în fiecare an în accidente rutiere din cauza acestei infrastructuri precare. Avem nevoie de autostrăzi pentru a salva vieți, dar și pentru că o infrastructură bună ajută enorm la o dezvoltare economică reală a acestei țări", au transmis reprezetantii celor doua firme din Campina.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677