Două persoane au fost rănite în urma unui accident, în afara localității Stăncești

11 Aug 2020 18:28
Două persoane  au fost rănite în urma unui accident, în afara localității Stăncești
Un accident de circulație s-a produs, în această după amiază, pe DN 1A, în afara localității Stăncești. Potrivit IJP Prahova, din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 20 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A, in afara localității Stancesti, pe sensul de mers București-Ploiești, posibil pe fondul nerespectării regulilor de circulație la efectuarea unei manevre de depășire, întră în coliziune cu un alt autoturism condus, pe același sens de mers, de un bărbat de 29 de ani, care ar fi efectuat o manevra de viraj catre stânga.
În urma impactului, cei doi șoferi au fost transporți la spital.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000