Două zile de foc pentru pompierii voluntari și cei de la serviciile private. Cei mai buni se întrec la Ploiești

08 Aug 2019 11:00
Două zile de foc pentru pompierii voluntari și cei de la serviciile private. Cei mai buni se întrec la Ploiești
În zilele de 08 și 09 august, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" al județului Prahova, organizează etapa națională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, la care vor participa cele mai bune 8 echipaje de pompieri voluntari de la localități, respectiv de la 8 operatori economici din țară.
Sunt trei probe practice în concurs " "Pista cu obstacole pe 100 m", "Ștafeta 4 x 100 m" și "Dispozitivul de intervenție", că au deprinderile necesare intervențiilor în situații de urgență.
ISU Prahova anunță că județul nostru este reprezentat de SVSU Filipeștii de Pădure și de SPSU FIREPROOF TEAM și FALCK FIRE SERVICES, echipe ce au obținut la participările anterioare rezultate foarte bune, inclusiv acela de campioni naționali (FIREPROOF TEAM) în anul 2018 la serviciile private.
Competiția se va desfășura la Hipodromul din municipiul Ploiești.

foto Prefectura Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677