Două zile de sărbatoare la Filipeștii de Pădure! Vor cânta Petrică Mâțu Stoian, Nicole Cherry și Lavinia Pârva. Apoi este programat concursul "Copiii au talent"

21 May 2018 17:39
Două zile de sărbatoare la Filipeștii de Pădure! Vor cânta Petrică Mâțu Stoian, Nicole Cherry și Lavinia Pârva. Apoi este programat concursul "Copiii au talent"
Vor fi două zile de sărbătoare în comuna prahoveană Filipeștii de Pădure în weekendul ce urmează, pe 26 și 27 mai. Primăria și Consiliul Local Filipeștii de Pădure îi invită pe localnici la Festivalul Primăverii, ajuns la ediția cu numărul 21, ce va avea loc sambătă. Pe scena amplasată în localitate, incepand cu ora 17.00, vor urca artiștii locali, copiii de la grădinițe și școli, dar și artiști consacrați cum ar fi Petrică Mâțu Stoian, Nicole Cherry, Lavinia Pârva și Maximilian.
A doua zi, duminică, va avea loc pe aceeași scena, tot de la ora 17.00, tradiționalul concurs "Copiii au talent" la care se pot înscrie fie individual, fie în grup, copiii ce au diferite talente. Câștigătorii vor obține premii substanțiale ca în fiecare an. Asta în timp ce toți participanții vor fi premiați cu diplome de participare, medalii și pachete cu dulciuri. La finalul concursului este programat un recital susținut de Nicoleta Oancea &Band. De la sărbătoarea comunei Filipeștii de Pădure nu va lipsi nici focul de artificii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677